Όροι και Προϋποθέσεις

Χρήσης για Εφαρμογή Φόρτισης EV ChargeIT

1. Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στην HELLAS POWER P.C Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις (“Όροι”) διέπουν τη χρήση των Υπηρεσιών HELLAS POWER P.C από εσάς και την εγκατάσταση και χρήση της συνοδευτικής εφαρμογής (“ChargeIT App”). Με την πρόσβαση και τη χρήση των Υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής ChargeIT, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους. Βεβαιωθείτε ότι είστε σε νόμιμη ηλικία (18 ετών και άνω) και έχετε την εξουσία να συναινείτε με αυτούς τους Όρους πριν χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας.

Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς αυτούς τους Όρους και τυχόν τροποποιήσεις θα σας κοινοποιούνται μέσω email και μέσω ειδοποιήσεων εντός της εφαρμογής ChargeIT. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να ενημερώσουμε αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους Όρους, καθώς η συνεχής χρήση των Υπηρεσιών μας μετά από οποιεσδήποτε τροποποιήσεις συνιστά αποδοχή των ενημερωμένων Όρων. Αυτοί οι Όροι αντικαθιστούν τυχόν προηγούμενες συμφωνίες ή ρυθμίσεις με Τελικούς Χρήστες.
Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή.

2. Περιγραφή Υπηρεσιών

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV), πληροφορίες τοποθεσίας, διαθεσιμότητα, τιμές και σχετικές υπηρεσίες . Οι Υπηρεσίες μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως πλοήγηση σε σταθμούς φόρτισης, επεξεργασία πληρωμών, κριτικές χρηστών και φόρουμ κοινότητας.
Η HELLAS POWER P.C σας παραχωρεί μια περιορισμένη, μη αποκλειστική, προσωπική, μη μεταβιβάσιμη και μη υπεκχωρήσιμη άδεια χρήσης της εφαρμογής ChargeIT, με την επιφύλαξη των περιορισμών που περιγράφονται στους παρόντες Όρους.
Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε οποιουσδήποτε Σταθμούς Φόρτισης στο Δίκτυο για την επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος, υπό την προϋπόθεση ότι τηρείτε τους Κανόνες για Ασφαλή Φόρτιση.

3. Λογαριασμοί χρηστών

Μπορεί να σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής. Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, συμφωνείτε να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες και να διατηρείτε ασφαλή τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στον λογαριασμό σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα για νομικούς ή φορολογικούς σκοπούς και είστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια των πληροφοριών. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα διαγραφής του λογαριασμού σας μαζί με όλα τα δεδομένα εξαιρουμένων των φορολογικών παραστατικών (αποδείξεις, τιμολόγια επιχείρησης) που απαιτούνται από τη νομοθεσία. Σε περίπτωση διαγραφής λογαριασμού δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας και δεν μπορείτε να διεκδικήσετε ή να μεταφέρετε σε άλλο λογαριασμό οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο ποσό πορτοφολιού.

4. Χρήση της εφαρμογής

Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και αυτούς τους Όρους. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της παραβίασης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, της μετάδοσης ιών ή άλλου επιβλαβούς κώδικα ή της συμμετοχής σε δόλια δραστηριότητα. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για σωστή χρήση.

5. Σταθμοί Φόρτισης

Η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους σταθμούς φόρτισης EV, όπως τοποθεσία, διαθεσιμότητα, τιμολόγηση και άλλες λεπτομέρειες. Ενώ προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή τη διαθεσιμότητα αυτών των πληροφοριών. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επαλήθευση της διαθεσιμότητας και της συμβατότητας των σταθμών φόρτισης πριν από τη χρήση.

6. Πληρωμές

Ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής ενδέχεται να απαιτούν πληρωμή, όπως χρεώσεις σταθμών φόρτισης ή συνδρομητικές υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δυνατότητες, συμφωνείτε να πληρώσετε όλα τα ισχύοντα τέλη και χρεώσεις. Οι πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω τρίτων διεκπεραιωτών πληρωμών και η χρήση αυτών των υπηρεσιών υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις τους. Για την επαναφόρτιση του οχήματος σας είναι απαραίτητη η ύπαρξη υπολοίπου στο πορτοφόλι της εφαρμογής ικανό να καλύψει το κόστος της φόρτισης

7. Επιστροφές χρημάτων

Το υπόλοιπο του πορτοφολιού σας χρησιμοποιείται για την πληρωμή των συνεδριών χρέωσης και άλλων υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω της εφαρμογής ChargeIT. Οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων εκδοθεί για συναλλαγές με πορτοφόλι θα πιστωθεί στο υπόλοιπο του πορτοφολιού σας για μελλοντική χρήση.

7.α. Επιλεξιμότητα επιστροφής χρημάτων*

Επιστροφές χρημάτων μπορούν να εξεταστούν στις ακόλουθες περιπτώσεις:
* Τεχνικά ζητήματα: Εάν παρουσιαστεί τεχνική δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας φόρτισης, με αποτέλεσμα την αδυναμία ολοκλήρωσης της διαδικασίας φόρτισης και τη δημιουργία ψευδούς χρέωσης
* Διπλότυπες χρεώσεις: Εάν χρεωθείτε λανθασμένα πολλές φορές για την ίδια περίοδο φόρτισης.

7.β. Διαδικασία επιστροφής χρημάτων

Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, πρέπει να επικοινωνήσετε με την HELLAS POWER P.C εντός 24 ωρών από την εμφάνιση του ζητήματος. Τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων μπορούν να υποβληθούν μέσω της εφαρμογής ChargeIT ή επικοινωνώντας απευθείας με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας.

Χρεώσεις που προκύπτουν λόγω σφάλματος χρήστη ή κακής χρήσης της εφαρμογής ChargeIT ή της υποδομής χρέωσης ή χρεώσεις που προκύπτουν από μη συμμόρφωση με τους Κανόνες για ασφαλή χρέωση που περιγράφονται στους Όρους και Προϋποθέσεις. Δεν είναι επιλέξιμοι για επιστροφή χρημάτων. Το ποσό του πορτοφολιού δεν μπορεί επίσης να επιστραφεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μελλοντικές συναλλαγές

8. Πολιτική Απορρήτου

Η χρήση της Εφαρμογής από εσάς υπόκειται στην Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή, συναινείτε στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.

9. Περιεχόμενο χρήστη

Η εφαρμογή μπορεί να σας επιτρέψει να υποβάλετε ή να μοιραστείτε περιεχόμενο, όπως κριτικές, αξιολογήσεις, σχόλια (συλλογικά, “Περιεχόμενο χρήστη”). Με την υποβολή Περιεχομένου Χρήστη, μας παραχωρείτε ένα μη αποκλειστικό, ατελώς, διαρκές, αμετάκλητο και πλήρως επιτρεπόμενο δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημιουργίας παράγωγων έργων από, διανομής και εμφάνισης αυτού του περιεχομένου χρήστη σε όλο τον κόσμο σε οποιοδήποτε μέσο.

Δηλώνετε και εγγυάστε ότι κατέχετε ή έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, άδειες, συναινέσεις και άδειες για την υποβολή Περιεχομένου Χρήστη και την παραχώρηση της προηγούμενης άδειας. Συμφωνείτε να μην υποβάλετε περιεχόμενο χρήστη που είναι παράνομο, δυσφημιστικό, παραβατικό, άσεμνο, προσβλητικό ή άλλως απαράδεκτο.

10. Πνευματική Ιδιοκτησία

Η Εφαρμογή και το περιεχόμενό της, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, κειμένου, γραφικών, λογότυπων και λογισμικού, προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκουν ή αδειοδοτούνται από την HELLAS POWER P.C. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να αναπαράγετε, να τροποποιήσετε, να προσαρμόσετε, να διανείμετε ή να εμφανίσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από την Εφαρμογή χωρίς τη ρητή άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων.

11. Αποποίηση Εγγυήσεων

Η εφαρμογή παρέχεται “ως έχει” και “όπως είναι διαθέσιμη” χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, αποποιούμαστε όλες τις εγγυήσεις, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της εμπορευσιμότητας, της καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και της μη παραβίασης.

Δεν εγγυόμαστε ότι η εφαρμογή θα είναι αδιάκοπη ή χωρίς σφάλματα, ότι τα ελαττώματα θα διορθωθούν ή ότι η εφαρμογή ή οι διακομιστές που την καθιστούν διαθέσιμη δεν έχουν ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία.

12. Περιορισμός ευθύνης

Σε καμία περίπτωση η HELLAS POWER P.C δεν ευθύνεται για τυχόν έμμεσες, τυχαίες, ειδικές, αποθετικές ή ποινικές ζημίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, απώλειας κερδών, δεδομένων, χρήσης ή άλλων άυλων ζημιών, που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση σας της εφαρμογής ή οποιουδήποτε περιεχομένου ή υπηρεσιών που διατίθενται μέσω της εφαρμογής.

13. Αποζημίωση

Συμφωνείτε να απαλλαξετρε απο αποζημιώση και να κρατήσετε αβλαβή την HELLAS POWER P.C, τις θυγατρικές της, στελέχη, διευθυντές, υπαλλήλους και αντιπροσώπους της από και έναντι όλων των αξιώσεων, υποχρεώσεων, ζημιών, απωλειών, εξόδων και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων, που προκύπτουν από ή σύνδεση με τη χρήση της Εφαρμογής ή την παραβίαση αυτών των Όρων.

14. Τροποποιήσεις στους Όρους

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να ενημερώσουμε αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήσης της Εφαρμογής μετά από οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές συνιστά αποδοχή των νέων Όρων. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά τους Όρους για τυχόν ενημερώσεις.

15. Ισχύον Δίκαιο και Επίλυση Διαφορών

Οι παρόντες Όροι θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αρχές της σύγκρουσης νόμων. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από ή σε σχέση με αυτούς τους Όρους θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, Ελλάδα.

16. Διαχωρισιμότητα

Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων κριθεί άκυρη, παράνομη ή ανεφάρμοστη, οι υπόλοιπες διατάξεις των παρόντων Όρων θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και ισχύ.

17. Ολόκληρη η συμφωνία

Αυτοί οι Όροι αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ εσάς και της HELLAS POWER P.C σχετικά με τη χρήση της Εφαρμογής από εσάς και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες και σύγχρονες συμφωνίες, συμφωνίες, παραστάσεις και εγγυήσεις, γραπτές και προφορικές, σχετικά με τέτοιο θέμα.

18. Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους Όρους, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@chargeit.com.gr ,support@chargeit.com.gr καθώσ και στο τηλέφωνο +30 2311 320010

Χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους, μην χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή.